2013′s candidate – sa vorbim despre scrisoarea de intentie

May 31, 2013 by

2013′s candidate – sa vorbim despre scrisoarea de intentie

Imi plac mult tinerii! Cui nu i-ar placea? Sunt plini de viata, de idei, creativi, simt ca au puterea de a schimba lumea si unii dintre ei chiar o fac. De aceea, interactionez foarte mult cu studentii si ma implic in proiectele lor. Pentru ca niste tineri entuziasti si frumosi de la Asociatia Beyond Youth Potential m-au invitat la  evenimentul 2013′s Candidate, am zis sa nu ratez.

Astfel, voi discuta cu tinerii prezenti despre scrisoarea de intentie: Cum alcătuim o scrisoare de intenţie sau un mesaj de contactare? De ce sunt acestea importante? De ce m-au ales pe mine sa vorbesc despre acest subiect chiar daca nu lucrez in HR? Probabil pentru ca am fost la zeci de interviuri in calitate de candidat, iar acum ma ocup de selectia internilor la agentia de comunicare unde lucrez.

Nu voi scrie in aceasta postare despre scrisoarea de intentie, va astept la eveniment sa aflati informatii culese din experienta mea sau sa cititi materialul mai complex pe care il voi scrie, dupa eveniment. Asa ca, daca vreti sa participati, grabiti-va! Tot ce trebuie sa faceti este sa completati acest formular

Va astept cu drag maine, de la ora 15:00, la Urbanesc.

2 Comments

  1. Cristina Moisi

    Am fost prezenta, si nu regret nicio clipa ca mi-am petrecut ziua de 1 Iunie in acel loc! Cred ca a fost cel mai frumos cadou pe care puteam sa mi-l fac, eu ca si “copil” :) , si am ramas cu un gust dulce dupa aceasta intalnire. Iti multumesc, pentru ca mi-ai umplut bagajul de cunostinte cu lucruri nestiute pana acum! Si mai ales, iti multumesc ca ne-ai impartasit entuziasmul tau! Felicitari! :)

    • Claudia

      Iti multumesc din suflet, Cristina, pentru cuvintele frumoase, ma bucura nespus! Pentru mine intalnirea cu voi a fost o experienta minunata si m-am bucurat de fiecare secunda petrecuta la 2013′s candidate, motiv pentru care voi scrie si despre acest lucru zilele viitoare. Mult succes in tot ceea ce-ti propui si daca ai nevoie de orice, stii unde ma gasesti:)

Leave a Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinCheck Our Feed