Ambitie versus incrancenare

Jul 13, 2013 by

Ambitie versus incrancenare

Visuri. Cu totii avem visuri si nu cred ca exista cineva care sa nu lupte din toata inima pentru ceva in care crede cu adevarat. Din pacate, de prea multe ori cei care stau in calea indeplinirii tuturor dorintelor noastre suntem chiar noi. De ce? Pentru ca suntem prea inversunati, pentru ca ne dorim prea mult dintr-o data, pentru ca ne frustreaza faptul ca planurile noastre nu au ajuns la rezultatele scontate.

V-ati gandit vreodata ca, poate, daca am privi viata cu mai putina incrancenare, visurile noastre ar fi mai usor de indeplinit? Cred ca atitudinea aceasta ne impiedica sa ajungem acolo unde ne dorim. Da, e vorba de incrancenare, nu de ambitie. E foarte bine sa fii ambitios, sa ai incredere in tine, sa-ti stabilesti obiective si sa lupti pentru ele. De prea multe ori, multi dintre noi confundam ambitia cu incrancenarea si stricam tot. Atunci cand suntem incrancenati parca toate energiile lucreaza impotriva noastra si e foarte probabil sa fie asa.

Haideti sa privim mai relaxati planurile noastre si sa ne bucuram de fiecare pas mic pe care-l facem. In momentul in care avem atitudinea potrivita, lucrurile vor incepe sa mearga in directia care trebuie. Trebuie doar sa avem putina rabdare, incredere in noi si sa nu ne demoralizam, indiferent de ceea ce se intampla. Sunteti pregatiti?

Sursa foto: dribble.com

Leave a Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinCheck Our Feed