Craciun fericit, fara mesaje trimise in bulk!

Dec 24, 2012 by

Craciun fericit, fara mesaje trimise in bulk!

Dragii mei,

Vreau sa va doresc tuturor un Craciun linistit alaturi de cei dragi, sa va bucurati de momente calde, frumoase, sa radeti si sa va relaxati alaturi de familie.

Stiu ca va veti aminti de prieteni si colaboratori si veti vrea sa le trimiteti mesaje. Dar, chiar daca e sarbatoare, va propun sa nu uitati de regulile de baza ale comunicarii si sa nu trimiteti mesaje in bulk, tuturor, doar ca sa bifati si acest aspect. Sunati sau trimiteti mesaje personalizate, altfel oamenii vor simti ca ati facut respectiva urare doar din obligatie.

Anul trecut romanii au trimis in jur de 35 milioane de sms-uri de sarbatori. Ganditi-va insa, cate din aceste sms-uri au fost personalizate, au facut o urare unui om, nu unei liste de contacte? Probabil ca foarte putine. Haideti sa scapam de mania sms-urilor trimise intregii agende si sa le aratam oamenilor ca ne pasa cu adevarat de ei.

Daca nu vreti sa consumati prea multi bani pe apeluri telefonice sau sms-uri, exista si alte mijloace de transmitere a urarilor, cum ar fi Facebook-ul. Va asigur ca veti fi mai apreciat si oamenii se vor bucura sincer daca le trimiteti un mesaj personalizat pe Facebook, decat aceleasi sms-uri pe care le trimit toti tuturor.

2 Comments

  1. Intru totul de acord! Sarbatori luminoase si Dumnezeu sa vegheze asupra tuturor!

    • Claudia

      Multumesc, sarbatori linistite si pline de bucurii!

Leave a Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinCheck Our Feed