Grea comunicarea, mon cher!

Aug 7, 2013 by

Grea comunicarea, mon cher!

E grea comunicarea domne’. Si pana la urma, ce nevoie avem noi de comunicare daca nu lucram in domeniu,nu? Noi nu ne complicam cu prostii de-astea, noi facem business, domne, noi facem bani. De ce m-am facut patron de hotel? Sa ma uit in gura tuturor fetelor de la PR? Nu. Am vrut sa fac bani. Si pentru a face bani, n-am nevoie de comunicare. Stiu eu mai bine cum sa-mi conduc business-ul si n-am nevoie de niciun sfat.

Ba chiar stiu mai bine ca ele, ciudatele! Ce s-or ofusca atat ca prima intrebare pe care le-am pus-o la conferinta pe care o gazduiam a fost daca au platit factura? I-auzi cate fite pe fatucile astea, doar nu vor sa le pun sala de conferinte la dispozitie gratis? Mi se pare firesc sa intreb daca s-a platit factura inainte sa le las sa pregateasca sala. Cum??? Vor si hartie pentru flipchart? Hai ca asta e chiar culmea. Dar ele cu ce vin?

Hmm! Si pun pariu ca tot ele ma barfesc si spun ca sunt ursuz. Ce sa stie fetele astea despre cum se face business-ul? De ce se uita asa chioras la mine ca mananc si eu niste pateuri la coffee break? Doar sunt pregatite de bucatarul meu, nu? Si mananc daca vreau, nu ma opreste nimeni. Fete obraznice, n-ai ce sa mai faci cu tineretul din ziua de azi! Ca la romani, domne, nu mai e deloc bun simt!

 

Povestea de mai sus nu este o fictiune si orice asemanare cu realitatea nu este deloc intamplatoare.

 

Semnat

Fetele de la PR

Sursa foto: peterbregman.com

Leave a Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinCheck Our Feed