Multumesc, oameni frumosi!

Jun 15, 2013 by

Multumesc, oameni frumosi!

Oamenii sunt diferiti si fiecare e unic in felul lui. Zilnic intalnim oameni calzi, plini de energie, oameni care ne inspira, dar si specimene pe care cu greu le-am putea numi oameni. Va incurajam la inceputul anului sa va creati propria voastra retea de oameni frumosi si sa incercati sa-i ignorati pe ceilalti. Nu are sens sa va umpleti de nervi si de energie negativa din cauza unor indivizi egoisti, nepasatori, tupeisti etc

Zilele acestea am primit o multime de dovezi de umanitate, de caldura, de energie pozitiva si vreau sa le multumesc tuturor oamenilor pentru ceea ce au facut pentru mine, fara ca macar ei sa stie. Sunt oameni pe care ii cunosc si-i iubesc, dar si oameni pe care abia i-am intalnit sau cu care discut doar pe retelele de socializare. Ei toti mi-au aratat ca nimic nu-i intamplator, ca energiile pozitive atrag alte energii pozitive, ca oamenii pot face lucruri extraordinare, daca isi doresc cu adevarat acest lucru si pun tot sufletul in ceea ce fac.

Oamenii sunt ceea ce simt, gandesc, exprima. Multumesc, oameni frumosi, pentru ca simtiti nevoia sa faceti lucruri minunate, ca ganditi creativ si ca va exprimati asa cum va dicteaza sufletul.

Jos palaria in fata voastra si ma simt mandra ca va vad zilnic, pe unii dintre voi, si ca v-am cunoscut  si m-am hranit din energia voastra, pe ceilalti.

 

Sursa foto: conciouslife.com

Leave a Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinCheck Our Feed