Multumesc,Maria!

Feb 18, 2013 by

Multumesc,Maria!

Am mai scris articole despre puterea cuvantului multumesc, despre cat de important e sa ii apreciem pe cei din jurul nostru, iar astazi vreau sa trec la fapte. Vreau sa-i multumesc unui om pentru ajutorul oferit, pentru deschiderea de care a dat dovada si pentru dorinta de a-i sprijini pe cei din jur fara ca macar acestia sa ceara acest lucru. Multumesc, Maria!

Prin prisma profesiei mele, intalnesc multi oameni. Unii se concentreaza pe propria reusita, sunt ambitiosi, luptatori, buni profesionisti. Altii se preocupa preponderent de partile negative ale societatii in care traiesc si de defectele celorlalti, lupta cu ele si vor sa schimbe lumea, prin propriile lor mijloace. Si, mai exista o categorie, mica, dar inimoasa, de oameni care schimba lumea fara sa-si propuna acest lucru, doar prin felul lor de a fi si de a se comporta cu ceilalti. E vorba de oamenii care ii ajuta pe cei din jurul lor, fara sa ceara nimic in schimb. Oamenii care se implica in proiecte in care cred si muncesc fara a primi o recompensa materiala. Cred intr-o idee, cauza si o sprijina neconditionat. Am intalnit cativa oameni din aceasta categorie si as vrea sa le multumesc pentru ca exista. Sunt sigura ca si voi cunoasteti astfel de persoane si va incurajez sa le multumiti ori de cate ori aveti ocazia.

Recent, am primit un sprijin intr-un proiect educational pe care vreau sa-l implementez de la un astfel de om dornic sa se implice in cat mai multe actiuni. Desi nu i-am cerut acest lucru, Maria s-a oferit sa ne ajute pe mine si pe colega mea fara sa primeasca nimic in schimb, in afara satisfactiei ca poate, acest proiect, isi va pune amprenta cumva asupra oamenilor care vor fi implicati in el.

Pentru ca sunt sigura ca face acest lucru cu toata lumea si, rareori, primeste aprecierea pe care o merita, m-am decis sa scriu aceasta scurta postare si sa spun, doar atat: iti multumesc din suflet, Maria!

Related Posts

Share This

Leave a Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinCheck Our Feed